Bloemstukken & Boeketten

Heeft u iets goed te maken? Wilt u uw liefde verrassen? Of iemand feliciteren misschien? Voor elke gelegenheid kan ik een mooi boeket of bloemstuk voor u maken. Er is ook een mogelijkheid om deze bij u te bezorgen. U kunt uw wensen aan mij doorgeven of mij de creatieve vrijheid geven iets prachtigs voor u te maken, alles is mogelijk.

Trouwarrangement

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Uw bruiloft hoort een van de mooiste dagen van uw leven te zijn. Natuurlijk wil ik daar graag aan bijdragen. U kunt kiezen uit verschillende vormen o.a. een bruidsboeket op bridy (rond, druppel of driehoek vorm) handgebonden boeket.  Allerlei soorten corsages, o.a. pols en haarcorsage. 

Enkele mogelijkheden met corsages:

  • Corsages naar wens. (Bevestigmethode speld of magneet)
  • Haarcorsages voor bijvoorbeeld de bruidsmeisjes.
  • Pols corsages

Rouwarrangement

Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Op dit soort momenten schieten woorden tekort. Bloemen kunnen uiting geven van uw verdriet, dankbaarheid of medeleven. Ik help u graag met het kiezen en maken van het juiste boeket om bij te dragen aan een waardig afscheid van uw naaste. U kunt kiezen uit allerlei maten en vormen, o.a; rond, druppel, hart, vlinder, vleugels, kruis en eenzijdige schikking.

Abonnementen

Altijd verse bloemen? Met een abonnement bij mij heeft u altijd verse bloemen. 

U kunt bij mij een abonnement met verse bloemen voor iedere gewenste tijd afsluiten. De verse bloemen lever ik bij u in een uitleen-vaas. U kunt vrijblijvend een afspraak maken of mij even bellen, ik sta u graag te woord!

  • Er wordt rekening gehouden met uw stijl en wensen.
  • Geen vast contract (maandelijks opzegbaar).
  • Tijdens uw vakantie of andere omstandigheden, kunt u het abonnement tijdelijk stopzetten.
  • Voor elke bestelling binnen een straal van 5 kilometer wordt er €2,50 verzendkosten in rekening gebracht. Afstanden boven de 5 kilometer kan in overleg.
  • Ik lever de verse bloemen in een uitleen-vaas. De vorige vaas neem ik weer mee als u nieuwe bloemen krijgt. 
  • Bij geschenken voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea of bij een nieuwe werknemer, is het inpakken van bloemstukken mogelijk.

Workshops

Voor elke gelegenheid zoals; verjaardagen, teamuitjes, vriendinnen-uitjes, kinderfeestjes, familie-uitjes etc. kunt u bij mij terecht voor een leuke workshop of cursus. Maar het is ook een mogelijkheid om de workshop bij u thuis te geven. Workshops bloemschikken zijn vanaf 4 personen en de prijs is inclusief materialen, thee, koffie en wat lekkers. Aanmelden kan telefonisch of via het contactformulier.

Bestellingen van boven de € 35 kom ik gratis bij u bezorgen (binnen Apeldoorn). Bij bestellingen van minder dan € 35 bedragen de bezorgkosten € 2,50. Bezorgen buiten Apeldoorn kan in overleg tegen meerprijs. Afhalen is ook mogelijk.

Bekijk hier mijn gemaakte bloemwerken